Kronikë

S’ka të ndalur dhuna familjare në Kosovë

S’ka të ndalur dhuna familjare në Kosovë
Foto: Ilustrim
 

Çdo ditë në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, deklarohen dhuna të ndryshme në familjet kosovare.

Veç sot në raportin e policisë janë njoftuar katër raste. Dy në Prishtinë, një në Podujevë dhe një në Mitrovicën Veriore, transmeton Koha.net.