Kronikë

Aksion policor në Gjakovë - konfiskohen armë e drogë dhe arrestohen disa persona

Aksion policor në Gjakovë - konfiskohen armë e drogë dhe arrestohen disa persona
Foto: Policia e Kosoves

Në orët e para të ditës së djeshme, Drejtoria e Policisë Rajonale në Gjakovë në bashkëpunim me Prokurorinë, kanë realizuar një plan operativ me qellim të identifikimit dhe arrestimit të personave të dyshuar për veprime të kundërligjshme.

Gjatë këtij plani janë bastisur dy lokale – kafitëri në Gjakovë ku janë konfiskuar disa armë e substanca narkotike.