Kronikë

U lokalizua zjarri në Kodrën e fshatit Rashan të Komunës së Mitrovicës

U lokalizua zjarri në Kodrën e fshatit Rashan të Komunës së Mitrovicës
 

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim ka bërë të ditur se të shtunën ka kapluar një zjarr kodrën e fshatit Rashan, drejtoria në bashkëpunim me Njësinë e Zjarrfikësve kanë intervenuar me kohë dhe kanë lokalizuar vendin deri në shmangien e plotë të zjarrit në këtë zonë.

Drejtori për Mbrojtje dhe Shpëtim, Nehat Bahtiri, posa ka marrë njoftimin për shpërthimin e zjarrit ka mobilizuar shumë shpejt Njësinë e Zjarrfikësve dhe faktorët e tjerë të cilët kanë dalë në vendin e ngjarjes për të ndërmarrë masat e duhura për shuarjen e tij, masat të cilat janë treguar shumë efikase pasi që lokalizimi i zjarrit është bërë mjaft shpejtë.