Kronikë

60 kilogramë marihuanë kapen në Tetovë

60 kilogramë marihuanë kapen në Tetovë
Foto: Ilustrim
 

Policia në Tetovë në bashkëpunim me sektorin kundër krimit të organizuar, ka kryer bastisje në rrugën “29 Nëntori”, me ç’rast gjatë kontrollit të kryer në një kotec pëllumbash, janë gjetur dhe konfiskuar 40 kilogramë drogë marihuanë.

Siç raporton Alsat, kontrolli vazhdon edhe më tej, ndërsa dyshohet për sasi edhe më të madhe të drogës nëpër disa vende të kësaj lagjeje.