Kronikë

Policia ndalon dy persona për 48 orë për dhunë në familje

Policia ndalon dy persona për 48 orë për dhunë në familje
Foto: Ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar dy persona për 48 orë, për shkak të dyshimit se kanë shkaktuar dhunë në familje.

Në rastin e parë, ekziston dyshimi i bazuar se i pandehuri M.T, në komunën e Ranillugut, në këtë muaj, në vazhdimësi ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortes së tij, të dëmtuarës T.T, duke e goditur me grushte në fytyrë dhe pjesë të trupit, e cila për shkak të lëndimeve të pësuara ka kërkuar ndihmë mjekësore.