Kronikë

Inspektori i ATK-së arrestohet për ndikim në biznese në Ferizaj

Inspektori i ATK-së arrestohet për ndikim në biznese në Ferizaj
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka arrestuar një inspektor të ATK-së në Ferizaj për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Hetuesit policor kundër krimit ekonomik dhe korrupsionit përmes masave të fshehta të vëzhgimit, pas një pune të gjatë hetimore dhe profesionale me datë 23 tetor kanë arrestuar të dyshuarin pasi ka ushtruar ndikim në biznese të ndryshme në rajonin e Ferizajt.