Kronikë e zezë

Aksion i krimeve ekonomike në Prishtinë, sekuestrohen disa produkte të dyshimta

 

Policia e Kosovës, sektori i Krimeve Ekonomike në Prishtinë ka zhvilluar një operacion në një subjekt biznesor në Prishtinë, që shet produkte të ndryshme me shumicë si suplemente të ndryshme, shampona e po ashtu mjalta të ndryshme për potencë.

Policia ka bërë të ditur se këto produkte nuk kishin origjinë të prejardhjes dhe në disa prej tyre u ishte falsifikuar edhe afati i skadencës.