Kronikë e zezë

Policia bastis argjendarinë në Prishtinë lidhur me grabitjen në Suharekë

 

Policia e Kosovës ka kryen kontroll në argjendarinë në Prishtinë, pronari i së cilës të enjten u arrestua në lidhje me grabitjen në Suharekë.

Po kryhen hetime brenda argjendarisë dhe po konfiskohen stoli ari, të cilat dyshohet se janë blerë nga grupi që ka kryer grabitjen në Suharekë.