Kronikë e zezë

Pesë hajna në paraburgim, grabitën një market në Viti dy herë

 

Gjykata Themelore në Gjilan u ka caktuar masë paraburgimi pesë personave për vjedhjen në një market në Viti.

Më 1 qershor në Viti, në një market ata kishin kryer vjedhje të rëndë në dëm të të dëmtuarit A. H. Me plan, të pandehurit M. B. dhe G. S. kishin hapur me forcë dyert e marketit, depërtuan në brendi dhe në zyre të marketit morrën shumë prej 28.000€, e më pas u larguan në drejtim të parkingut ku ishin duke i pritur të pandehurit M.M., A.M. dhe Z.M., të cilët ishin duke e siguruar terrenin, ka sqaruar Gjykata në komunikatë.