Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim policit në Gjakovë që dyshohet se dhunoi një të mitur

 

Gjykata Themelore në Gjakovë i ka caktuar një muaj paraburgim policit i cili dyshohet për veprat penale “dhunim” dhe “ngacmim”.

Zyrtari policor u arrestua nga Inspektorati Policor i Kosovës të hënën.