Kronikë e zezë

Gjakovë, 5 vjet burgim pasi detyroi tre persona të kërkojnë lëmoshë

 

Gjykata Themelore në Gjakovë ka dënuar me 5 vjet burgim dhe gjobë 200 euro N.A. për “trafikim me njerëz”.

Ai u shpall fajtor se kishte detyruar tre persona, që të kërkonin lëmoshë dhe të hollat e fituara ua merrte më pas. Ai gjatë gjithë kohës sa tre të “rekrutuarit” kërkonin lëmoshë në të nxehtë, pushonte në automjet.