Kronikë e zezë

Dogana konfiskon mallra të ndryshme nga gjashtë lokacione në Gjakovë

 

Dogana e Kosovës ka njoftuar se ka konfiskuar mallra të ndryshme në kontrollet që ka kryer në gjashtë lokacione të ndryshme në Gjakovë të mërkurën.

Sipas njoftimit, Dogana ka konfiskuar 30 telefona Samsung dhe iPhone, 62 pajisje Airpods, 280 copë parfumë me origjinë nga Serbia, 29 pako qaj për dobësim dhe 88 pako të ndryshme të stimulueseve seksualë.