Kronikë e zezë

Gjykata e Prizrenit dënon me nga 12 vjet burgim dy të akuzuarit për rastin ku u vra një polic

 

Gjykata Themelore e Prizrenit ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarve Iran Badalli dhe Arben Gashi, lidhur me rastin e shpërthimit në Zhur, në janar të vitit 2020, ku si pasojë vdiq një zyrtar policor, derisa tre të tjerë dhe një fëmijë mbetën të lënduar.

Trupi gjykues ka dënuar me nga 12 vjet burgim të akuzuarit Badalli e Gashi, për bashkëkryerjen e dy veprave penale.