Kronikë e zezë

“Subvencionet 3”, katër të akuzuarit dënohen me 28 muaj burgim dhe 3 mijë euro gjobë

Foto ilustrim: KOHA
 

Gjykata Themelore e Prishtinës i ka dënuar më 28 muaj burgim dhe 3 mijë euro gjobë të akuzuarit H.A, B.G, A.A dhe S.K, në rastin “Subvencionet 3” në Ministrinë e Bujqësisë.

Aktgjykimi ndaj të akuzuarve u shpall të hënën nga kryetarja e trupit gjykues, gjykatësja Valbona Musliu-Selimaj.