Kronikë e zezë

U zhduk para 11 vjetësh në Shqipëri, familja kërkon ndihmën e PK-së për gjetjen e rahovecasit

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person është raportuar i zhdukur në Rahovec. Sipas Policisë personi është zhdukur që nga viti 2012 në Shqipëri dhe se rasti është raportuar atje qysh 11 vjet më parë.

Por sipas Policisë së Kosovës që nga atëherë familjarët nuk kanë marr asnjë informatë nga Policia në Shqipëri dhe për këtë arsye kanë vendosur që rastin ta raportojnë edhe në Kosovë.