Kronikë e zezë

Policia me aksion të gjerë për luftimin e kontrabandimit të mallrave

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se është duke zhvilluar një aksion të gjerë për parandalimin e kontrabandimit të mallrave dhe veprave të tjera kriminale.

Sipas njoftimit të Policisë aksioni është duke u zhvilluar nga Departamenti i Policisë Kufitare në disa lokacione dhe rajone të ndryshme.