Kronikë e zezë

Arrestohet i dyshuari për grabitjen e një filiali të KESCO-s në Shtime

Arrestim - Peje
 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar se më 26 janar grabiti nga një filiale e KESCO-s në Shtime kishte grabitur rreth 4000 euro.

Dy persona të maskuar ishin futur në filiale dhe nën kërcënimin e armëve të zjarrit kishin marrë rreth 4000 euro, e më pas ishin larguar me një veturë Touran. Vetura Touran ishte gjetur e djegur, por më ata u larguan me një veturë tjetër.