Kronikë e zezë

Gjashtë vjet burgim për dy të akuzuarit për trafikim në Gjilan

 

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarve B. H. dhe B. A., për kryerjen e veprës penale - trafikim me njerëz.

Gjykata i ka dënuar ata me nga 3 vjet burgim dhe 300 euro gjobë secilin veç e veç.