Kronikë e zezë

Grabitësi i armatosur vodhi 10,000 euro nga filiali i institucionit financiar në Prizren

 

10,000 euro i ka marrë grabitësi në institucionin mikrofinanciar në Prizren të premten.

Menaxherja e filialit ka thirrur policinë pasi personi i maskuar dhe i armatosur ishte futur dhe duke kërcënuar kishte vjedhur paratë.