Kronikë e zezë

Zhduken dy gra, njëra në Pejë e tjetra në Ferizaj

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se një grua në Pejë është zhdukur. Sipas Policisë ajo është zhdukur që nga e diela e javës së kaluar.

“Më 15.12.2022 një femër kosovare ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj, rasti në procedurë hetimore”, thuhet në njoftimin e Policisë.