Kronikë e zezë

Një person në Kllokot e dërgon në Polici portofolin e humbur me 735 euro dhe 100 franga

policia, pika 2, arrestime
 

Një person në Kllokot ka kthyer portofolin me 735 euro dhe 100 franga në Polici, të cilin e kishte gjetur afër një marketi në këtë qytet.

ka bërë të ditur se personi në fjalë e ka dërguar portofolin në Polici, nga ku është identifikuar pastaj edhe personi të cilit i ka humbur.