Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për dhunim

 

Është arrestuar i dyshuari për dhunimin e një të miture në Ferizaj më 22 nëntor.

Policia e Kosovës ka sqaruar se i dyshuari ka kryer marrëdhënie seksuale me një të mitur, për çka është arrestuar dhe dërguar në mbajtje.