Kronikë e zezë

Prishtinasi e harron çantën me 500€ në market, dikush e merr dhe ikën

Foto: Ilustrim
 

Një person në Prishtinë ka raportuar në Polici se derisa po bënte blerje në një market, e ka harruar çantën me 500 euro dhe dokumente personale në një pjesë të marketit.

Sipas ankuesit, çantën e ka marrë dikush dhe ka ikur në drejtim të panjohur.