Kronikë e zezë

Arrestohet punonjësi i Themelores në Pejë për marrje të ryshfetit

 

Është arrestuar një punonjës në Gjykatën Themelore në Pejë për marrje të ryshfetit, të enjten.

Policia e Kosovës përmes një komunikate ka sqaruar se personi i cili ishte referent i lartë për regjistrimin e lëndëve jokontestimore, trashëgimore dhe vërtetimin e certifikatave me vulën e vërtetësisë, mori para nga qytetari të cilit po i shërbente.