Kronikë e zezë

Raportohet si i zhdukur prej pesë ditësh një i mitur në Ferizaj

 

Një i mitur raportohet si i zhdukur që prej 19 nëntorit, nga fshati Dubravë i Ferizajt.

Nëna e tij e ka paraqitur rastin në Policinë e Kosovës dhe policia ka nisur hetimin.