Kronikë e zezë

Gjendet marihuanë në hapësirat e Burgut të Dubravës

 

Policia e Kosovës ka njoftuar të martën, se ka gjetur sasi të dyshuar të marihuanës në hapësira të ndryshme të Burgut të Dubravës.

Sipas njoftimit të policisë, droga është gjetur në fusha dhe në afërsi të rrethojës së oborrit të burgut.