Kronikë e zezë

Arrestohet i dyshuari në Fushë-Kosovë për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi

 

Një person është arrestuar të martën në Fushë-Kosovë nën dyshimin se ka kryer veprën “keqpërdorim i fëmijëve në pornografi”.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, pas veprimeve hetimore të Policisë është arrestuar i dyshuari pasi te ai janë gjetur disa fotografi dhe video me përmbajtje abuzive seksuale të fëmijëve.