Kronikë e zezë

Burri në Shtërpcë arrestohet për dhunë në familje e dëbim të vajzës së mitur

Gruaja nga Ferizaj raporton në Polici se i është dhunuar vajza e mitur
 

Një burrë është arrestuar në Shtërpcë të martën, nën dyshimin se kishte ushtruar dhunë ndaj vajzës së tij të mitur dhe se e kishte dëbuar nga shtëpia, ka bërë të ditur Policia e Kosovës në raportin 24-orësh të mërkurën.

Sipas njoftimit, burri dyshohet se veprat i kishte kryer nën ndikim të alkoolit.