Kronikë e zezë

Tri mjete të pashpërthyera hasen në tri lokacione

 

Tri mjete të pashpërthyera janë gjetur në vend në 24 orët e fundit dhe KFOR-i bashkë me FSK-në kanë arritur t’i asgjësojnë pa ndonjë incident.

Një person e ka hasur një nga mjetet në skaj të Liqenit të Badovcit të premten.