Kronikë e zezë

Sekuestrohen barna me banderola të Serbisë, planifikohej të hynin në Kosovë

 

Një sasi e barnave me banderola të Serbisë është kapur në kufi te Dheu u Bardhë.

Sipas njoftimit për media nga Policia, fillimisht për kontroll është ndaluar në veturë dhe më pas në një çantë laptopi i është gjetur një sasi e konsiderushme e barnave me banderola të Serbisë e të cilat nuk janë deklaruar.