Kronikë e zezë

Pesë të arrestuar në disa vende ku u gjuajt me armë

 

Të mërkurën stacionet policore në Pejё dhe Klinё, gjatё aktiviteteve policore kanё arrestuar pesё persona.

Veprat penale për të cilat janë arrestuar të dyshuarit kanë të bëjnë me armëmbajtje pa leje dhe përdorim i armës, posedim të narkotikëve dhe pengim i zyrtarit gjatë detyrës.