Kronikë e zezë

Shitësi ambulant në Pejë ndalohet nga Policia, dyshohet se u shiti armë të miturve

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë një kontrolli në “Çarshinë e gjatë”, në tezgat e një shitësu ambulant janë gjetur 105 thika të llojeve të ndryshme, tri shufra metalike, 11 boksa të metalit, katër sprej dhe një elektroshok.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se hetimet janë nisur pasi në disa raste të incidenteve ku të miturit kanë përdorur armë të ftohta, ata kanë deklaruar se armët i kanë blerë te i dyshuari në treg.