Kronikë e zezë

Gati 25 vjet burgim për Sylejman Ahmetin që vrau shokun për 20 euro borxh

 

Sylejman Ahmeti është shpallur fajtor për vrasjen e Shaip Krasniqit.

Trupi gjykues në Gjykatën Themelore në Prizren, ka shpallur të hënën aktgjykimin dhe ka dënuar me 24 vjet e 10 muaj burgim, për vrasje të rëndë dhe për armbëmbajtje pa leje.