Kronikë e zezë

Arrestohen dy burra dhe një grua për prostitucion

 

Tre persona janë arrestuar të mërkurën për prostitucion.

Ata u arrestuan në Mitrovicë dhe rasti kishte ndodhur në qershor, sipas Policisë së Kosovës.