Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj tre personave, dyshohet se falsifikuan dokumente për kontrabandim me migrantë

Foto: Ilustrim
 

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë kundër tre të pandehurve B.B., B.S dhe Xh.K., shtetas të Republikës së Kosovës, për shkak të veprës penale “Kontrabandim me migrantë”.

Sipas aktakuzës, të akuzuarit siguruan lëndën e parë për prodhim të dokumenteve të falsifikuara dhe krijuan laborator për prodhimin e këtyre dokumenteve, duke bërë falsifikimin e letërnjoftimeve, patentëshoferëve, pasaportave, etj, në këmbim të shumave të ndryshme të parave në aktivitetin e tyre kriminal.