Kronikë e zezë

Arrestohen tre persona në Malishevë, policia gjeti një AK-47 dhe dy pistoleta

 

Policia e Kosovës ka bërë kontrolle në dy lokacione në Malishevë dhe ka arrestuar tre persona për posedim të armës.

Kontrollet janë kryer në në vendbanime të të dyshuarve në fshatin Drenoc dhe në fshatin Janiq të Malishevës.