Kronikë e zezë

Nëntë raste të dhunës në familje brenda 24 orëve të fundit në Kosovë

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Policia ka raportuar për nëntë raste të dhunës në familje brenda 24 orëve të fundit në Kosovë.

Sipas raportit 24-orësh, rastet janë shënuar në: Drenas, Lipjan, Gjilan Viti, Prizren, Suharekë, Gjakovë, Skenderaj dhe Mitrovicë.