Kronikë e zezë

Ndalohet një furgon i mbushur me shtetas të huaj

Foto: PK
 

Njësia për Kontroll të Autostradave e Policisë së Kosovës ka zbuluar dhjetëra shtetas të huaj të fshehur në një furgon.

Policia ka njoftuar se gjatë realizimit të detyrave, të enjten kanë ndaluar furgonin me targa dhe aty janë gjetur 34 persona.