Kronikë e zezë

Arrestohen edhe 11 të dyshuar në 6 komuna për mashtrim me subvencione

 

Njëmbëdhjetë të dyshuar janë arrestuar në disa qytete të Kosovës, gjatë aksionit të Policisë të organizuar të mërkurën me dyshimin për keqpërdorime në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë.

Sipas njoftimit të Policisë, të arrestuarit dyshohet se janë përfshirë në keqpërdorim të pozitës zyrtare, marrje të ryshfetit, dhënia të ryshfetit, mashtrim me subvencione dhe falsifikim të dokumenteve zyrtare.