Kronikë e zezë

Aktakuza ndaj Krivaqës e Sejdiut: Viktima u dhunua derisa humbi vetëdijen

krivaqa, dhunim
 

Në 24 faqe është përshkruar dhuna të cilën Prokuroria thotë se dy të pandehurit Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu ushtruan ndaj Marigona Osmanit më 21 gusht të vitit të kaluar në Ferizaj. Prokuroria i akuzon ata për vrasje mizore të 18-vjeçares. Sipas aktakuzës, të pandehurit e kanë dhunuar seksualisht deri sa viktima ka humbur vetëdijen.

Prokuroria thotë se të gjitha këto vërtetohen nga videoincizimet e marra në vendin e ngjarjes.