Kronikë e zezë

Familjarët e një të burgosuri tentuan të fusin në qendër telefona përmes tenxheres

Foto: SHKK
 

Oficerët korrektues në Qendrën Korrektuese në Dubravë kanë parandaluar të enjten futjen e disa gjësendeve kontrabandë nga familjarët e një të burgosuri.

Në njoftimin e Shërbimit Korrektues, thuhet se familjarët kishin fshehur në tigan dhe tenxhere katër telefona, tri sim-kartela, shtatë mbushës dhe katër USB.