Kronikë e zezë

Vdekje e dyshimtë në Gjilan

VDEKJE
Foto ilustrim
 

Një person është dërguar i vdekur në Spitalin e Gjilanit mëngjesin e hershëm të së shtunës.

Sipas familjarëve, viktima ka vuajtur nga sëmundje të mëhershme dhe ka qenë duke u trajtuar gjatë viteve të fundit.