Kronikë e zezë

Nuk ndahet i kënaqur me gjobën që iu vu, një person sulmon policët

 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të premten për sulm ndaj personit zyrtar.

Sipas njoftimit të PK-së, personi ishte në stacionin policor në Suharekë dhe për shkak të gjobës që i ishte dhënë sulmoi policët.