Kronikë e zezë

Nga një muaj paraburgim për 15 të arrestuarit në aksionin “Gropa”

Foto ilustrim
 

Gjykata Themelore në Ferizaj ka caktuar masën e paraburgimit kundër 15 të pandehurve në kohëzgjatje prej një muaji për veprën penale “Prodhimi dhe përpunimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope, analoge ose veglave, pajisjeve apo materialeve narkotike”.

Vendimi është marrë të mërkurën ndaj të pandehurve, gjashtë prej të cilëve janë shtetas të Turqisë.