Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona për lëndim trupor në Han të Elezit

 

Dy persona janë arrestuar në Han të Elezit pas një përleshjeje në një lokal.

Sipas njoftimit, Policia i ka ndërmarrë veprimet e nevojshme dhe në vendin e ngjarjes ka hasur në dy persona të lënduar të cilët shkak i një mosmarrëveshje janë përleshur mes vete.