Kronikë e zezë

Dy policë kufitarë suspendohen nga detyra

Foto: Koha
 

Dy zyrtarë policorë të Drejtorisë Rajonale Kufitare janë suspenduar të hënën, ka njoftuar Inspektorati Policor i Kosovës.

Masa e suspendimit u vendos nën dyshimin se janë të përfshirë në veprën penale “Keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar”.