Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona në Gjilan, policia iu gjen armë në automjete

 

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona në Gjilan të enjten për posedim të paautorizuar të armëve.

Në rastin e parë më datë policia pranoi një informatë se një person i dyshuar që ishte duke drejtuar një kamionetë me targa vendore ishte i armatosur dhe më pas ka vepruar.