Kronikë e zezë

Mashtrohet një grua në Prishtinë, kryhet blerje prej 20.000 eurosh nga llogaria e saj bankare

Prokuroria kërkon paraburgim për dy të dyshuarit për rastin e 95 mijë eurove
 

Një grua nga Prishtina ka raportuar se është mashtruar nga një person i panjohur, i cili nga llogaria e saj bankare ka kryer blerje online në vlerë prej 20.000 euro.

Në raportin e Policisë së Kosovës thuhet se rasti ka ndodhur të mërkurën dhe se vazhdon të hetohet.