Kronikë e zezë

Identifikohen 44 fëmijë lëmoshëkërkues në Kosovë, tetë janë nga Shqipëria

Foto: Koha
 

Policia e Kosovës ka identifikuar 44 fëmijë dhe 22 të rritur lëmoshëkërkues gjatë planit operativ “Identifikimi i fëmijëve në situatë rruge si viktima të mundshme të trafikimit” për tri ditë, nga 10 deri më 13 maj.

36 nga fëmijët lëmoshëkërkues janë shtetas të Kosovës dhe tetë janë të Shqipërisë, njoftoi Policia e Kosovës në një komunikatë të shtunën.