Kronikë e zezë

Arrestohen për prostitucion një grua nga Shqipëria dhe një burrë nga Kosova

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka njoftuar të shtunën se ka arrestuar një grua nga Shqipëria dhe një burrë nga Kosova, nën dyshimin se të njëjtit janë marrë me prostitucion.

Sipas njoftimit të Policisë, gruaja është depërtuar në Shqipëri pasi ka masë ndalese për hyrje në Kosovë.